Elkészítés: A tészta hozzávalóiból gyúrjuk be a tésztát. Azonnal nyújtsuk ki, és 2 lapot vágjunk belőle, kb. 20x30 centiset. Süssük meg 180 fokos sütőben 6-8 perc alatt.
A piskótához valókat is keverjük ki, és abból is ugyanekkora lapot süssünk 200 fokon 13 perc alatt kész.
A krémhez a tejet forraljuk fel, és a pudingot kevés hideg tej hozzáadásával öntsük bele, és sűrűre főzzük meg. Kihűlés után a tojássárgáját a margarinnal és a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal vegyítsük el.
A barna lapot locsoljuk meg rummal (mindenhol érje), és kenjük rá a krém 1/3 részét, erre jön a piskótalap, majd megint krém és barnalap, megint rummal öntözzük meg, de a belsejét. Egyszerűbb előre meglocsolni őket, így gyorsabban haladunk vele.
A tetejét gőz fölött megolvasztott tortabevonóval vonjuk be. A hűtőbenpihentessük pár órát, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.