Elkészítés: A húst megmossuk, kockára vágjuk, és főni tesszük, közben ügyeljünk, hogy a habját mindig leszedjük, majd sózzuk.
Mikor majdnem megfőtt a hús, sorban hozzáadjuk a megtisztított és apróra vágott zöldségeket: répát, petrezselymet, karalábét, zellert, hagymát, lestyánt.
Közben leforrázzuk a paradicsomot, lehúzzuk a héját, apróra vágva a leveshez adjuk.
Következik az előre megmosott rizs és a savanyúkáposzta (mehet pici lé is).
A krumplit is felkockázzuk, de majd akkor adjuk hozzá a leveshez, mikor a többi zöldség majdnem megfőtt.
Tálalhatjuk tejföllel vagy anélkül. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.