Elkészítés: Az olajon a lisztet aranysárgára pirítom az őrölt köménnyel, majd rászórom a pirospaprikát. Felöntöm 1 pohár hideg vízzel, hozzáteszem a babérlevelet, majd a vöröshagymát is (a főzés végén kidobom a levesből), sózom. Jól összeforralom.
Majd felöntöm 1,5 liter vízzel, amikor felforrt, 2 db tojást felverek, ezt a lobogó levesbe eresztem és elkeverem. A maradék 2 db tojást egészben engedem a levesbe, és nem keverem. 3-4 perc alatt megfő, a végén ízesítem ecettel (citromlével is ízesíthetjük ecet helyett).
Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.