Elkészítés: Kevés olajon üvegesre pároljuk a vékony szeletekre vágott hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott sonkát. Rövid ideig tartó pirítás után beletesszük a savanyú káposztát, és kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.
Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
Egy tepsit kevés olajjal kikenünk, belerakunk egy sor főtt tésztát, majd rá egy sor hagymás-sonkás káposztát. A sorok közé kevés tejfölt teszünk, óvatosan sózzuk. Addig folytatjuk, amíg tart a hozzávalókból. A tetejére káposzta kerüljön.
Rásimítjuk a maradék tejfölt, és megszórjuk a reszelt sajttal. Forró sütőbe tesszük, és a sajt pirulásáig sütjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.