Elkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, sütőlapra tesszük. Olívaolajat csepegtetünk rá, és sóval megszórjuk. A sütőbe helyezzük sütni. A spárgák alsó végeit levágjuk, megmossuk, 3 cm hosszú darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. A metélőhagymát karikákra szeljük, a sonkát pedig csíkokra. A csíraolajat felhevítjük. A spárgadarabokat állandóan forgatva kb. 2 percig sütjük, hozzáadjuk a hagymakockát, paradicsomot, főtt sonkát, és együtt hevítjük. A serpenyős spárgát a metélőhagymával megszórjuk, és a burgonyával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.