Elkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, sütőlapra tesszük. Olívaolajat csepegtetünk rá, és sóval megszórjuk. A sütőbe helyezzük sütni. A spárgák alsó végeit levágjuk, megmossuk, 3 cm hosszú darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. A metélőhagymát karikákra szeljük, a sonkát pedig csíkokra. A csíraolajat felhevítjük. A spárgadarabokat állandóan forgatva kb. 2 percig sütjük, hozzáadjuk a hagymakockát, paradicsomot, főtt sonkát, és együtt hevítjük. A serpenyős spárgát a metélőhagymával megszórjuk, és a burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.