Elkészítés: A kiklopfolt karajt sózzuk, borsozzuk, meghintjük majoránnával. Minden szeletre ráteszünk 1 szelet sajtot, 1 szelet sonkát, csíkokra vágott csemege uborkát és kaliforniai paprikát, majd feltekerjük. Duplán panírozzuk a következő sorrendben: morzsa, tojás, liszt, tojás, morzsa, majd serpenyőben ujjnyi olajon, fedő alatt készre sütjük.
A maradék uborkából, paprikából és reszelt fokhagymából salátát készítünk.
A burgonyalepényhez a lereszelt burgonyát a többi hozzávalóval összedolgozzuk, és kevés olajon lepényeket sütünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.