A lisztet a fagyos vajjal, a tojássárgájával, egy csipetnyi sóval és 1 dl hideg vízzel összegyúrjuk és fóliába csomagolva 1 órára betesszük a hűtőszekrénybe. A kelkáposztáról 8 szép levelet leszedünk, megtisztítunk és sós vízben 5-6 percig főzünk, majd kiszedjük egy tálra. A két vékony szelet sertéshúst enyhén besózzuk, és a felforrósított két evőkanál vajban világosra megsütjük. A sertésfilét bedörzsöljük sóval és borssal. A tésztát lisztes felületen vékonyra kinyújtjuk – hosszabbra és háromszor olyan szélesre, mint a hús, majd kettévágjuk. Mindkét filét négy kelkáposztalevéllel, egy szelet hússal és a szalonna felével körbetekerjük. A tésztával beborítjuk őket, majd konyhai cérnával körbekötözzük mindkettőt. A tojást szétválasztjuk, a fehérjét összekeverjük, majd megkenjük vele a cérna mentén. Előmelegített sütőben 40 percig sütjük. 35 perc után az elkevert tojássárgájával az egészet megkenjük, majd készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.