Elkészítés: A húst leöblítjük, szárazra töröljük és a borssal bedörzsöljük. A vajat sütőedényben felmelegítjük, és a hús mindkét oldalát 6-7 percig sütjük benne.
A meghámozott kivit összetörjük, a tojásfehérjével és a zsemlemorzsával pépesítjük, majd a citromhéjjal, sóval, borssal, curryvel ízesítjük.
A püré felét az elősütött húsra kenjük, rozmaringgal megszórjuk, és forró sütőben 10 percig sütjük. A megmaradt kivipürét és a rozmaringot elosztjuk a húson, és 6-8 percre visszatesszük a sütőbe, majd tányérra szedjük.
A bort és kevés vizet a sütőedénybe tesszük, a pecsenyezsírt felmelegítjük. Hozzáadjuk a tejfölt, sózzuk, cukrozzuk, és a hússal együtt tálaljuk.
Szélesmetélt és saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.