Elkészítés: A sertésszeleteket megmossuk, gyengén kiverjük, sóval, borssal ízesítjük. Forró olajban mindkét
oldalukat pirosra sütjük.
Az almát meghámozzuk, és nem cikkekre, hanem vastagabb, kerek szeletekre vágjuk, magházukat kivesszük. A visszamaradt pecsenyelében az egyenletesre vágott almaszeleteket megpároljuk, majd kivesszük.
A pecsenyelét liszttel meghintjük, 1 dl vízzel feleresztjük, végül belekeverjük a tejfölt, összeforraljuk. Citromlével, esetleg még sóval utána ízesítjük.
Egy tálon elhelyezzük a sertéssültet, köréje az almakarikákat. A sültet leöntjük mártással, az almakarikák közepét (a magház helyét) kimagvazott meggyel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.