Elkészítés: Egy kis forralóedényben összeforraljuk a narancs reszelt héját, facsart levét, a vanília kikapart magjaival és 1 rúd fahéjjal.
Egy keverőtálban a tojások sárgáját felverjük a cukorral, fehéredésig, majd hozzácsurgatjuk a szobahőmérsékletűre hűlt fűszeres narancslevet. A hideg tejszínt kemény habbá verjük, és az előző keverékhez forgatjuk.
Mélyhűtőben kb. 3 óra alatt megfagyasztjuk, amikor már kanállal formázható, az előzőleg kivájt narancsok belsejébe töltjük – a gyümölcsben tálalva szervírozzuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.