Elkészítés: Egy kis forralóedényben összeforraljuk a narancs reszelt héját, facsart levét, a vanília kikapart magjaival és 1 rúd fahéjjal.
Egy keverőtálban a tojások sárgáját felverjük a cukorral, fehéredésig, majd hozzácsurgatjuk a szobahőmérsékletűre hűlt fűszeres narancslevet. A hideg tejszínt kemény habbá verjük, és az előző keverékhez forgatjuk.
Mélyhűtőben kb. 3 óra alatt megfagyasztjuk, amikor már kanállal formázható, az előzőleg kivájt narancsok belsejébe töltjük – a gyümölcsben tálalva szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.