Elkészítés: A pisztrángokat megtisztítjuk (fejüket farkukat nem vágjuk le), a belsejüket sóval, borssal, fokhagymával (vagy fokhagymás sóval) ízesítjük. Egy akkora tepsiben, amekkorába a halak éppen beleférnek, elterítjük az egyik kiló sót, ráfektetjük a halakat, majd az egészet beborítjuk a másik kiló sóval úgy, hogy az egészet vastagon befedje. 200 fokos sütőben kb. 1-1,5 órán át sütjük. Ezután kivesszük a sütőből, majd a megkérgesedett sót húsklopfolóval óvatosan ütögetve lefejtjük, a halakat kiemeljük, és ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.