Elkészítés: Piskótát sütök: a 7 tojásfehérjét habbá verem, majd apránként hozzáadom a cukrot, és tovább verem. Majd egyenként belerakom a tojássárgákat, majd a sütőporos lisztet. Kikent, lisztezett, közepes méretű tepsibe rakom. Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten megsütöm.
A pudingporból a leírás szerint pudingot főzök, teszek bele egy pici rumot.
Amikor a piskóta kihűlt, egy szögletes tálba elkezdem rétegezni. Piskóta, puding, gyümölcs, tetejére puding kerüljön. (Én a piskótát tépkedni szoktam.) Tetejére jó kemény tejszínhabot teszek. Díszíthetem csokimázzal vagy tortadarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.