Elkészítés: 1. A mazsolát vízbe áztatjuk.
2. A tésztához a tojások sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük, majd a fehérje kemény habját hozzátesszük. Beledolgozzuk a lisztet és a sütőport. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük és megsütjük.
3. Az öntethez kevés vízzel elkeverjük a kakaót a cukorral és a liszttel, majd hozzáöntjük a többi vizet, és lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáöntjük a rumot.
4. A kihűlt piskótát kockákra vágjuk. Egy jénai tál aljára öntetet teszünk, rá piskótát, mazsolát, diót, öntetet. Addig ismételjük, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Tetejére öntet, mazsola és dió kerüljön. Tálaláskor tejszínhabbal díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.