Elkészítés: Az olajat a vajjal felhevítjük, rászórjuk a rizst, megsózzuk, a szemeket felforrósítjuk, majd felengedjük a fehérborral, folyamatosan kavargatjuk, majd borssal és kakukkfűvel fűszerezzük. A felkockázott cukkinit is hozzáadjuk, majd a forró vizet apránként adagoljuk hozzá, folyamatosan kavargatva.
Ha a rizsszemek megfőttek, belekeverjük a reszelt parmezánt, a ricottát és a felaprított zöldhagymát. Simára keverjük.
3 decis leveses csészéket a sonkaszelettel kibélelük úgy, hogy túllógjon a csésze szélén. Megtöltjük a csészéket arizottóval, a sonkákat visszahajtjuk. 180 fokos sütőbe toljuk 15 percre.
A kalifornia paprikákat megmossuk, csíkokra vágjuk, és fokhagymával, rozmaringgal forró olajon megsütjük, sózzuk, borsozzuk.
A sonkaburokban sült rizottót tányérra borítjuk, és a sült paprikával, valamint a cikkekre vágott tojásokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.