Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A csirkemellfiléket késsel félbevágjuk úgy, hogy nem teljesen vágjuk át, lappá nyitjuk, sózzuk, borsozzuk. A kétféle mustárt összekeverjük, a csirkemellek belsejét megkenjük, megtöltjük a felszeletelt mozzarellával és emmentáli sajttal, majd beletekerjük egyenként 2-2 szelet baconbe. Sütőtálba helyezzük, és 20-25 percig sütjük.
Közben a spenótot vagy salátát megmossuk, leszárítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát, fokhagymát finomra, a paprikák húsát kis kockákra összevágjuk, a salátával összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a joghurttal, az olívaolajjal és a balzsamecettel meglocsoljuk, összekeverjük, megszórjuk a snidlinggel.
A pirosra sült csirkemellet a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.