Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A csirkemellfiléket késsel félbevágjuk úgy, hogy nem teljesen vágjuk át, lappá nyitjuk, sózzuk, borsozzuk. A kétféle mustárt összekeverjük, a csirkemellek belsejét megkenjük, megtöltjük a felszeletelt mozzarellával és emmentáli sajttal, majd beletekerjük egyenként 2-2 szelet baconbe. Sütőtálba helyezzük, és 20-25 percig sütjük.
Közben a spenótot vagy salátát megmossuk, leszárítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát, fokhagymát finomra, a paprikák húsát kis kockákra összevágjuk, a salátával összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a joghurttal, az olívaolajjal és a balzsamecettel meglocsoljuk, összekeverjük, megszórjuk a snidlinggel.
A pirosra sült csirkemellet a salátával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.