Klasszikus grízgaluska leves
Mákos guba
Dödölle - az eredeti recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Hagymás rostélyos
Epres blondie
Rakott zöldbab darált hússal
Finomfőzelék
Dubarry-csirkemell
Klasszikus kuglóf
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kapros tökfőzelék virslivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Káposztás tészta egyszerűen
Farsangi szalagos fánk
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kínai szezámmagos csirke
Sonkában sült mustáros-sajtos csirkemell recept
recept
Bonyolult

Sonkában sült mustáros-sajtos csirkemell

45 perc
0 adag
Megfizethető
2015. 03. 11.

Elkészítés

Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A csirkemellfiléket késsel félbevágjuk úgy, hogy nem teljesen vágjuk át, lappá nyitjuk, sózzuk, borsozzuk. A kétféle mustárt összekeverjük, a csirkemellek belsejét megkenjük, megtöltjük a felszeletelt mozzarellával és emmentáli sajttal, majd beletekerjük egyenként 2-2 szelet baconbe. Sütőtálba helyezzük, és 20-25 percig sütjük.

Közben a spenótot vagy salátát megmossuk, leszárítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát, fokhagymát finomra, a paprikák húsát kis kockákra összevágjuk, a salátával összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a joghurttal, az olívaolajjal és a balzsamecettel meglocsoljuk, összekeverjük, megszórjuk a snidlinggel.

A pirosra sült csirkemellet a salátával tálaljuk.

Megjegyzés
Dunszt Zsolt receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi

Recept értékelése

0 / 5

0 értékelés

Ajánljuk még

Csicseriborsós tészta (cukorbetegeknek is)
Recept
Egyszerű

Csicseriborsós tészta (cukorbetegeknek is)

30 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

|

3 órája

Házi vaníliasodó
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Friss receptek

Csicseriborsós tészta (cukorbetegeknek is) recept
Recept
Egyszerű

Csicseriborsós tészta (cukorbetegeknek is)

30 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

|

3 órája

Házi vaníliasodó recept
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya recept
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa recept
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj recept
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes recept
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Házi majonéz recept
Recept
Egyszerű

Házi majonéz

5 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.12.

Reszelt túrós sütemény recept
Recept
Egyszerű

Reszelt túrós sütemény

95 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.09.

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.