Elkészítés: A babról leszűrjük a levét, jól lecsöpögtetjük. A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk, a megmosott paprikát szárazra töröljük, félbevágjuk, a magházát eltávolítjuk, felkockázzuk.
A fokhagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A sonkát kb. 1 cm széles csíkokra metéljük. A kakukkfűvet megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk és finomra aprítjuk.
Az ecetet olajjal, sóval, borssal, a kakukkfűvel és a fokhagymával simára keverjük, és egy kevés vízzel
hígítjuk.
A saláta hozzávalóit egy salátás tálba tesszük, összekeverjük, azután leöntjük a marináddal, mindezt újra jól összeforgatjuk. Ezután tányérokra szedjük, és tálalás előtt vágott petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.