Elkészítés: A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk. Közepüket beszórjuk rozmaringgal, és összetekerjük.
Mindegyik húsroládot 1-1 sonkaszeletbe tekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük. A roládok minden oldalát olajban megsütjük, majd kiszedve egy tálra melegen tartjuk.
A visszamaradt olajat megborsozzuk, kevés liszttel meghintjük, felöntjük a borral, s lefedve gyenge tűzön beforraljuk.
Közben a vajban megpirítjuk a kockára vágott kenyérdarabokat.
A mártást a húsra öntjük, mellé tesszük a pirított kenyérdarabokat, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.