Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, felforrósítjuk az olajat (vagy grillen, vagy sütőben) és a húsok mindkét oldalát 5-5 percig sütjük, közben többször megforgatjuk. Félretesszük, kihűtjük. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra zúzzuk.
Elkészítés: A barackot lecsepegtetjük, gerezdekre vágjuk. A kivit meghámozzuk, szintén gerezdekre vágjuk. A húst falatnyi kockákra daraboljuk. A hagymát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. A feta sajtot kis kockákra aprítjuk. Salátás tálban mindezeket összeforgatjuk. Az öntethez a joghurtot, a citromlevet, a mustárt, a fokhagymát összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük, és a salátára csepegtetjük. A sonkát falatnyi darabokra vágjuk, a sonkára szórjuk, és meleg pirítóssal körítve tálaljuk. (Díszíthetjük néhány salátalevéllel.)
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 293 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.