Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, felforrósítjuk az olajat (vagy grillen, vagy sütőben) és a húsok mindkét oldalát 5-5 percig sütjük, közben többször megforgatjuk. Félretesszük, kihűtjük. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra zúzzuk.
Elkészítés: A barackot lecsepegtetjük, gerezdekre vágjuk. A kivit meghámozzuk, szintén gerezdekre vágjuk. A húst falatnyi kockákra daraboljuk. A hagymát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. A feta sajtot kis kockákra aprítjuk. Salátás tálban mindezeket összeforgatjuk. Az öntethez a joghurtot, a citromlevet, a mustárt, a fokhagymát összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük, és a salátára csepegtetjük. A sonkát falatnyi darabokra vágjuk, a sonkára szórjuk, és meleg pirítóssal körítve tálaljuk. (Díszíthetjük néhány salátalevéllel.)
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 293 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.