Elkészítés: A csíkokra vágott póréhagymát az olajon üvegesre dinszteljük, rádobjuk a hagymát, és kb. 10 perc alatt megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott sonkát, néhány percig együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg besűrűsödik, végül belekeverjük a reszelt sajtot is.
A palacsintákat megtöltjük a gombás-sonkás töltelékkel. Tálalhatjuk azonnal is, de néhány percre betolhatjuk forró sütőbe.
A palacsintákat salátával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.