Elkészítés: Az élesztőt kb. 4 evőkanál langyos tejben 1 kávéskanál cukorral felfuttatjuk. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk vagy dagasztógépbe tesszük a felfuttatott élesztővel együtt, majd a tésztát meleg helyen duplájára kelesztjük.
Ha a tészta megkelt, kettéosztjuk, téglalappá nyújtjuk. Megkenjük pizzakrémmel vagy paradicsomszósszal, rárakjuk a sonkakockákat, a kukoricát és a reszelt sajt kb. 3/4-ét. Feltekerjük, mint a bejglit, és kb. 2 ujjnyi vastagra szeleteljük vizes késsel.
A csigákat papírozott tepsire tesszük, és a maradék sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.