Elkészítés: A tésztát szobahőmérsékleten felengedjük.
A hagymát összevágjuk, és az olajon megfuttatjuk, majd a tűzről levéve félretesszük hűlni. A sonkát és az olívát apróra vágjuk, majd a kihűlt hagymához keverjük. A felvert tojással összeforgatjuk, megborsozzuk.
A tésztát lisztes gyúródeszkán kinyújtjuk, és 8 centi átmérőjű körökre kiszaggatjuk. A tészta közepére kanállal tölteléket halmozunk, és a korongokat félbehajtjuk. A széleket villával lenyomkodjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a kész batyukat, megkenjük tojással, majd megszórjuk tökmaggal vagy szezámmaggal. 180 fokon előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.