Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük és lecsöpögtetjük, amíg a szószt elkészítjük hozzá.
A hagymát felkockázzuk és üvegesre dinszteljük, aztán beletesszük a szintén felkockázott sonkát, majd a darált húst, és szép barnára összepirítjuk. Ezután belekockázzuk a paradicsomot, a paprikát és a fokhagymát. Majd felöntjük a paradicsomlével, és ha szükséges, még egy kicsi vízzel is, hogy finomra puhuljon a hús. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a csipet oregánót, bazsalikomot, cukrot és a törött paprikát. Hagyjuk, hogy megpuhuljon a hús és összeérjenek az ízek.
Ha kész, összekeverhetjük a tésztával vagy külön-külön hagyjuk őket. Én most külön hagytam őket, egy tányérba szedtem tésztát a közepére szószt, a tetejét pedig puha sajtból virágot formáztam belőle.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.