Elkészítés: 26 dkg lisztet 15 dkg zsírral, 12 dkg főtt, áttört krumplival, 1
egész tojással, 1 csomag sütőporral, késhegynyi borssal és sóval deszkán összegyúrunk. Vékonyra nyújtjuk, meleg füstölt szalonna zsírjával megfröcsköljük, és 12 dkg durván vagdalt, puhára főtt,
erősen füstölt sonka vagy tarja negyedével megszórjuk. Ezt a kinyújtást és hajtogatást, mint az elsőt, még négyszer ismételjük, míg legvégül ujjnyi vastagra nyújtjuk, és kiszúrva, zsírozott tepsiben tojással megkenve, szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.