Elkészítése: A tészta anyagait egy tálban összegyúrjuk, néhányszor meghajtogatjuk, és néhány órára hűtőbe tesszük. A szeletelt gombát kevés hagymás olajon lepirítjuk, ételízesítővel fűszerezzük. A sonkás Rafinériát elkészítjük, majd a gombához öntjük. A levét annyira elfőzzük, hogy sűrű ragut állagú legyen. A tésztát kinyújtjuk, betakarjuk szeletelt baconnal, erre rakjuk a sonkaszeleteket és végül a gombás ragut. Az egészet feltekerjük, megkenjük tojással, és sütőben pirosra sütjük. Ser mellé kínáljuk vékony csíkokra szeletelve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.