Elkészítés: A tésztához a lisztet a feldarabolt margarinnal elmorzsoljuk, sózzuk, majd a hideg vizet hozzáadva tésztává gyúrjuk. Cipót formázunk belőle, és fóliába csomagolva legalább 30 percre a hűtőbe tesszük.
A tésztát akkorára nyújtjuk, hogy a piteformát ki tudjuk bélelni vele (az oldalára is jusson). Sütőpapírt teszünk rá, majd erre helyezzük a nehezéket (én babot tettem rá), és 180 fokon, előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
A töltelékhez a lilahagymákat megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. A felvert tojásokat a tejszínnel, a tejjel és a ricottával elkeverjük, sózzuk, borsozzuk. A sonkát apróra vágjuk, majd a tojásos részhez keverjük.
A sütőpapírt levesszük az elősütött tésztáról, ráöntjük a tojásos keveréket, ráhelyezzük a hagymakarikákat, és 180 fokon 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.