Elkészítés: A tésztát a felengedés után 3 egyenlő részre osztjuk. Enyhén belisztezett gyúródeszkán a részeket 3-4 mm vastag kerek lappá nyújtjuk. Egy 23 cm-es sütőformát ráteszünk, s a forma mentén körbevágjuk.
A lapot tortaformába tesszük, tetejét felvert tojással megkenjük, tűvel megszurkáljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt
átsütjük, majd félretesszük kihűlni.
A másik két lapot is így készítjük el.
Az első lapot tortatányérra helyezzük, megkenjük snidlinges sajtkrémmel. Rátesszük a következő lapot, amire borsos sajtkrém kerül, és befedjük az utolsó lappal. Elsimítjuk rajta a kapros sajtkrémet, és göngyölt sonkával díszítjük.
A mandulát éles késsel vékony szeletekre vágjuk, és zsír nélkül megpörköljük, majd a torta oldalára szórjuk.
Pár órára hűtőbe tesszük, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.