Elkészítés: 1. A tejfölt a tejjel és a margarinnal kevergetve addig melegítjük,míg a margarin elolvad. A lisztet, a cukrot és a sót beleszórjuk. 10 perc alatt könnyű kelt tésztát dagasztunk belőle. Megkelesztjük.
2. A sonkát és a virslit kockára vágjuk, olajon megfuttatjuk, borsozzuk. A fokhagymát összezúzzuk, az olvasztott margarinon megfuttatjuk. A lilahagymát vékony karikákra vágjuk.
3. A kelt tésztát 4 részre osztjuk, 50x25 cm-es téglalapra nyújtjuk. A fokhagymával és a tejföllel megkenjük. A húst, a hagymát és a sajtot rátesszük, szorosan összetekerjük, tojással megkenjük. 190 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.