Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megfuttatjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát, és 4-5 percig pirítjuk. Sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval fűszerezzük. Ráöntjük a paradicsomot, és fedő alatt lassú tűzön kb. 10 percig főzzük. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint nem túl puhára főzzük (kb. 10 perc). Leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük. A tésztát tányérokba szedjük, rámerjük a szószt, és összeforgatjuk. Külön tálkában reszelt (parmezán) sajtot kínálunk hozzá.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 744 kcal
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.