Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megfuttatjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát, és 4-5 percig pirítjuk. Sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval fűszerezzük. Ráöntjük a paradicsomot, és fedő alatt lassú tűzön kb. 10 percig főzzük. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint nem túl puhára főzzük (kb. 10 perc). Leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük. A tésztát tányérokba szedjük, rámerjük a szószt, és összeforgatjuk. Külön tálkában reszelt (parmezán) sajtot kínálunk hozzá.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 744 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.