Elkészítés: A kelkáposztának kivágom a torzsáját, forrásban lévő vízbe teszem, fokozatosan leszedem a leveleit 2 fakanál segítségével, hideg vízbe rakom át, majd alaposan lecsöpögtetem, esetleg ki is nyomkodom.
Ezután az egyik oldalát ízlés szerint befűszerezem (mondjuk grill fűszerkeverékkel). Sonka- és sajtszeletet rakok rá, majd a káposzta két oldalát ráhajtom, felgöngyölöm - egy kicsit kézzel lenyomkodom, hogy minél laposabb legyen.
Bepanírozom, forró olajban pirosra sütöm. Papírtörölközőre szedem, jól lecsöpögtetem.
Besamelmártást adhatunk mellé. Jó étvégyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.