Elkészítése: A megtisztított jércéket hideg vízben tesszük fel főni. Amikor felforrt, lehabozzuk, és beletesszük a megtisztított, ízlés szerint összevágott leveszöldséget. Mérsékelt tűzön készre főzzük.
Közben a májgombóchoz a megtisztított, finomra vágott hagymát zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, s amikor kihűlt, elvegyítjük a ledarált májjal. Sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük, hozzáadjuk az áztatott és jól kifacsart zsemléket és a tojásokat, meghintjük liszttel, morzsával, és az egészet jól elkeverjük. Hideg vízbe mártott kézzel gombócokat formálunk, és forrásban lévő vízben kifőzzük. Külön vízben kifőzzük a finommetéltet is.
Tálalásnál a jércéket darabokra vágjuk, s a zöldséggel, gombával, májgombóccal és a finommetélttel együtt adjuk az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.