Elkészítése: A sertésbordák szélét bevagdossuk, megsózzuk, megborsozzuk. Felhevített zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, átszedjük másik edénybe. A visszamaradt zsírban üvegesre pirítjuk a megtisztított, finomra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, gyorsan elkeverjük, hozzáadjuk a paradicsompürét, kevés vízzel leöntjük, a levet a megtisztított, szétnyomott fokhagymával, a majoránnával és kakukkfűvel fűszerezzük, ráöntjük a bordákra, s azokat fedő alatt puhára pároljuk. A pecsenyezsírban megforgatott sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.