Elkészítés: Olvasszuk fel a vajat egy nagyobb lábasban, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, és alacsony lángon, gyakran kevergetve pirítsuk 5 percig. Ezután adjuk hozzá a kacsát, és gyakran forgatva 15 percig pirítsuk.
Öntsük hozzá a sört, forraljuk fel, miután felforrt, vegyük le a lángot, és fedő alatt pároljuk tovább. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük rozmaringgal, kakukkfűvel és zsályával. 1 órán keresztül főzzük, amíg a kacsa megpuhul.
Közben tegyük a mazsolát egy tálba, adjunk hozzá langyos vizet, és 30 percig áztassuk, majd szűrjük le, és csavarjuk ki belőle a lét.
Vegyük ki a fazékból a kacsát, tartsuk melegen, szűrjük le a levet, majd tegyük vissza főni. Keverjük bele a mazsolát, és még néhány perc alatt főzzük össze.
Daraboljuk fel a kacsát, helyezzük meleg tányérra, és locsoljuk meg a mazsolás, sörös lével. Tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.