Elkészítés: A malac bőrét alaposan megtisztítjuk, megmossuk. A húson a bőrt négyzethálósan bevagdossuk.
A fűszerekből 1-1 mokkáskanállal veszünk, és összekeverjük. A húst alaposan befűszerezzük, fokhagymával megtűzdeljük. Hűtőben 1 órát állni hagyjuk.
A 2 kanál zsírt és a húst tepsibe tesszük, mellérakjuk a négybe vágott vöröshagymákat és a fokhagymagerezdeket. 2 dl sört öntünk alá, és alufóliával letakarva, 160 fokon 1 órát pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és zsírjával locsolgatva szép pirosra sütjük.
Köretnek gombás rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.