Elkészítés:
1. A húst csíkokra vágjuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, és állni hagyjuk.
2. A vöröshagymát és a lilahagymát apróra vágjuk.
3. A vöröshagymát a vajon vagy margarinon üvegesre píritjuk, majd beletesszük a pulykamellet, kevergetjük, amíg a hús kifehéredik.
4. Ezután hozzáadjuk a lilahagymát és belenyomjuk a fokhagymát. Kicsit sütögetjük, majd beletesszük a rozmaringot, meglocsoljuk szójaszósszal, és beleöntjük a barna sört. Fedő alatt pároljuk, amíg a sör elpárolog.
5. Ha elkészül, megesszük. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.