A sós sajttorta alapjához a kekszet késes aprítóval morzsásra aprítjuk és összekeverjük az olvasztott vajjal, majd egy 18-20 cm-es kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk.
A krémhez összekeverjük a mascarponét és a krémsajtot, majd hozzákeverjük az apró kockákra vágott paprikát, a felkarikázott olajbogyót, a felaprított bazsalikomot, és a lereszelt sajtot, majd ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk.
A zselatint a tejszínben elkeverjük, hagyjuk megduzzadni, majd langyosra melegítjük és a sajtos keverékhez keverjük.
A krémet a kekszes alapra simítjuk és hűtőben egy éjszakán át dermesztjük. Másnap retekszeletekkel és bazsalikommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.