Elkészítés: A spagettit forró, lobogó sós vízben kifőztem, majd leszűrtem, tálba tettem.
A párizsit lereszeltem (durvábbra). 1 fej vöröshagymát felaprítottam, olajon üvegesre pároltam, megszórtam pirospaprikával, rátettem a reszelt párizsit (hússal is készíthető), kicsit megborsoztam, pici vizet öntöttem rá, majd fedő alatt 10-15 perc alatt főztem, mint a pörköltet.
A tojásokat felvertem, a tejföllel, kevés borssal, ételízesítővel összekevertem. A tálban várakozó tésztára öntöttem a 2/3 részét, majd összekevertem a párizsis pörkölttel.
A tortaformát kikentem, morzsával meghintettem, majd a tálban lévő spagettit beleöntöttem. A maradék tojásos tejföllel lekentem,reszelt sajttal megszórtam.
200 fokon 20-25 percig sütőben sütöttem, míg szép színt kapott a tetején a sajt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.