Elkészítés: A királyrákról leszedem a páncélt, eltávolítom a bélcsatornát, a tintahalat és a polip karjait kisebb darabokra vágom. A hagymákat megpucolom, apróra vágom. A spaghettit felteszem főni.
Egy serpenyőben az olajon megdinsztelem a hagymát, majd beleteszem a tenger gyümölcseit, fűszerezem, beleöntöm a tejszínt. Készre főzöm, beleteszem a leszűrt tésztát, átforgatom.
Tálaláskor a tányérra helyezem a tésztát és tengeri herkentyűket, megszórom kapribogyóval és tarka borssal, valamint reszelt parmezánnal, díszítem bazsalikomlevéllel és felaprított medvehagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.