Elkészítés: A spárgát tisztítjuk, a végét levágjuk. Sós vízben - amelybe fél teáskanál cukrot és 1 dkg vajat is tettünk - megpároljuk. Eközben 2 dkg vajat felolvasztunk, a lisztet hozzáadjuk, a tejet lassan belecsorgatjuk, felfőzzük. A tejszínt, sót, borsot hozzáadjuk. A szétmorzsolt gorgonzolát és az ecetet a legvégén tesszük bele. Ezután lehúzzuk a tűzről, és a 3 tojás sárgáját belekeverjük. A tojások fehérjét keményre felverjük és óvatosan a sajtszószhoz adjuk.
220 fokra előmelegítjük a sütőt. A megfőtt, lecsöpögtetett spárgát kettesével a sonkaszeletekbe tekerjük, tűzálló edénybe helyezzük, leöntjük a sajtszósszal, és a sütöben 10-15 perc alatt aranybarnára sütjük. A kész spárgát snidlinggel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.