Elkészítés: A spárgát feldaraboljuk, és sós vízben megfőzzük. A tojásokat szintén megfőzzük. Toastkenyereket ujjnyi szeletekre vágjuk, és vajban mindkét oldalukat megsütjük.
A vajat edenyben megolvasztjuk, beletesszük a zsemlemorzsát, megpirítjuk. A főtt tojást összetörjük egy villával, hozzákeverjük a pirított zsemlemorzsát, sót, borsot, petrezselymet. Külön tálkákba szedünk egy-egy adagot, ráteszünk néhány darab spárgát. Fogyasztás előtt néhány csepp olívaolajat öntünk az ételre. A pirított toastkenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.