Elkészítés: A spárgákat megtisztítom, feldarabolom. Az újhagymát szeletelem, a zöldjéből elteszek egy keveset. A fokhagymát és a snidling felét aprítom. A krumplit meghámozom, kockára vágom.
Egy lábasban kevés vajon megdinsztelem a hagymákat, majd a krumplit, felöntöm vízzel, fűszerezem. Közben lereszelem a sajtot.
Amikor a krumpli már félig megfőtt, hozzáadom a spárgákat is. Amikor már minden puha, hozzáöntöm a tejszínt, a pezsgőt. Kézi botmixerrel pürésítem, de úgy, hogy azért maradjanak darabos zöldségek is. Beleszórom a lisztet, felforralom.
A cipót egy serpenyőbe teszem, a levesből merek a cipóba, rászórom a sajtot, s beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe. Hőlégkeverésen 5 percig sütöm, majd átkapcsolok grill fokozatra (200 C fok). 10 perc után kiveszem, szórok még rá sajtot, újhagymát, s díszítem snidlingszálakkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.