Elkészítés: A bacont kétujjnyi csíkokra vágom, serpenyőbe teszem, adok hozzá egy löttyintés szőlőmagolajat, hozzáadom a felkarikázott póréhagymát, majd a csíkokra vágott csirkemellfilét, és gyakori kevergetés mellett pirítom, közben sózom, borsozom.
Mikor a csirke megpuhult, hozzáadom a vékony csíkokra vágott paprikát. Öntök alá 1 deci vizet, és fedő alatt párolom. Majd az előzőleg megtisztított spárgát, aminek az alsó fás részét eltávolítottam és 2 centis darabokra vágtam, hozzáadom a csirkéhez, és pár perc alatt puhára főzöm. Végül a bazsalikomleveleket beleteszem.
A tejszínt 1 tojássárgájával simára keverem, hozzáöntöm a csirkéhez, és így besűrítem az ételt. Már nem forralom, nehogy a tojássárgája különváljon a tejszíntől.
Hófehér, illatos basmati rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.