Elkészítés: Megtisztítom a spenótot, megsózom, majd a tejszínben megpárolom, míg összeesik. Hozzáadom a fokhagymát és a krémsajtot, és ízlés szerint egy kis parmezánnal ízesítem. A hagymát apróra vágom, majd sárgára pirítom. A csirkemellet vékony szeletekre vágom (kb. 4 lesz belőle, nem csíkokra vágom), megsózom, borsozom, lisztbe forgatom (hogy ne száradjon ki), és a hagymára teszem. Két oldalát megpirítom, majd a paradicsompürét hozzáadaom, és tovább sütöm készre. Kifőzöm sós vízben a tésztát. Végül mindezt rétegelve berakom a sütőtálba (rétegek: 1. spenót fele és a tészta fele öszekeverve, 2. csirkehús, 3. maradék tészta, 4. maradék spenót, 5. reszelt sajt.
), és 180-200 fokon 20 percet sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.