Elkészítés: A krumplikat megkapirgálom, megmosom, s felteszem főni.
A vöröshagymát, az újhagymát és a paprikákat karikára vágom, a fokhagymát aprítom. Egy serpenyőben olívaolajon a hagymákat megdinsztelem. Közben a gombákat és a kolbászt szeletelem, a spenótot és a petrezselymet nagyobb darabokra vágom.
A hagymákhoz adom a paprikákat és a gombákat, rárakom a kakukkfüvet, sózom, borsozom, szórok rá oreganót. Amikor a gomba már majdnem puha, hozzáadom a kolbászt, a spenótot, a petrezselymet, ráöntöm a bort, összepárolom. A krumpli is megfőtt, lehet tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.