Elkészítés: A csirkemellfilét vékony csíkokra vágom, szójaszosszal megöntözöm, jól átkeverem, hogy a hús minden részét jól bevonja. Pihentetem 1/2-1 órát.
Az olívaolajat, a citromlét és a citromhéjat összekeverem, sózom, borsozom. Csomagolási utasítás szerint a tésztát bő, sós vízben kifőzöm. Felforrósított serpenyőben megpirítom a darabolt mandulát /fenyőmagot/.
A megfőtt és leszűrt tésztát összekeverem a citromos olajjal, belekeverem a mandulát és a spenótlevél 2/3 részét.
Felforrósított wokban vagy serpenyőben kisebb adagokban megpirítom a húst és a cukkinit.
Tálaláskor a tésztát meglocsolom kevés olajjal, rászórom a maradék spenótlevelet, tört színes és rózsaborssal, chilivel is megszórom, és ráhalmozom a cukkinis csirkét.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.