Elkészítés: A csirkemellfilét vékony csíkokra vágom, szójaszosszal megöntözöm, jól átkeverem, hogy a hús minden részét jól bevonja. Pihentetem 1/2-1 órát.
Az olívaolajat, a citromlét és a citromhéjat összekeverem, sózom, borsozom. Csomagolási utasítás szerint a tésztát bő, sós vízben kifőzöm. Felforrósított serpenyőben megpirítom a darabolt mandulát /fenyőmagot/.
A megfőtt és leszűrt tésztát összekeverem a citromos olajjal, belekeverem a mandulát és a spenótlevél 2/3 részét.
Felforrósított wokban vagy serpenyőben kisebb adagokban megpirítom a húst és a cukkinit.
Tálaláskor a tésztát meglocsolom kevés olajjal, rászórom a maradék spenótlevelet, tört színes és rózsaborssal, chilivel is megszórom, és ráhalmozom a cukkinis csirkét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.