A hússzeletek mindkét oldalát sózzuk be. Egy serpenyőben forró olajon, hirtelen pirítsuk meg a húsok mindkét oldalát, majd lassú tűzön kb. 4 percig süssük őket tovább. Készítsük el a mártást is: a hagymát vágjuk apróra, és az átpasszírozott fokhagymával együtt pároljuk meg vajon. Adjuk hozzá a bort, a tejszínt és a sajtot. Állandó keverés közben főzzük addig, amíg a sajt teljesen elolvad. A keverékhez adjuk hozzá az apróra vágott spenótot, főzzük még egy ideig, majd ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval. A frissen kisült húst a mártással együtt tálaljuk.
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.