A hússzeletek mindkét oldalát sózzuk be. Egy serpenyőben forró olajon, hirtelen pirítsuk meg a húsok mindkét oldalát, majd lassú tűzön kb. 4 percig süssük őket tovább. Készítsük el a mártást is: a hagymát vágjuk apróra, és az átpasszírozott fokhagymával együtt pároljuk meg vajon. Adjuk hozzá a bort, a tejszínt és a sajtot. Állandó keverés közben főzzük addig, amíg a sajt teljesen elolvad. A keverékhez adjuk hozzá az apróra vágott spenótot, főzzük még egy ideig, majd ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval. A frissen kisült húst a mártással együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.