Elkészítés: A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, nem túl puhára. Leszűrjük, félretesszük.
Míg a tészta fő, megmossuk a spenót- és medvehagymaleveleket, összevágjuk, egy tálba tesszük. A lazacot szintén összevágjuk kisebb kockákra. A fokhagymagerezdeket megpucoljuk, félretesszük.
A vajat felhevítjük, amikor megolvadt, rádobjuk a medvehagymát és a spenótot, puhára pároljuk. Enyhén sózzuk, mert a lazac önmagában is sós! A fokhagymagerezdeket fokhagymanyomóval összenyomjuk, a párolt spenóthoz keverjük, majd rádobjuk a lazacdarabokat is, kicsit együtt pároljuk tovább. Az egészet felöntjük a tejszínnel, és összeforraljuk. Ha híg, kevés liszttel megszórjuk, és így sűrítjük.
A legvégén belekeverjük a kész tésztát, jól összeforgatjuk. Reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.