Elkészítés: Lobogó forró vízben főzd ki a penne tésztát. Kevés olajon futtasd meg a felaprított spenótot, és adj hozzá 4 gerezd áttört fokhagymát. Ízesítsd sóval, borssal, oregánóval, majoránnával, majd párold készre. Szórd bele a juhtúrót, és öntsd fel a tejszínnel. Alacsony hőfokon főzd addig, míg a tejszín besűríti.
Egy jénai tál aljára tedd a penne tésztát, öntsd rá a spenótos szószt, és reszeld rá a sajtot. Amikor a sajt kezd pirulni, kész is. (kb. 10 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.