Elkészítés: 1. A gombát megtisztítjuk, a spóráit kivágjuk. A sajtot 0,5x0,5 cm-es kockákra vágjuk.
2. A spenótot leforrázzuk (forrásban lévő vízben 15 másodperc), majd jeges vízbe tesszük. Leszűrjük, kinyomkodjuk belőle a vizet, egy tálba tesszük.
3. A spenóthoz adjuk a felkockázott sajtot, a pirított fenyőmagot (serpenyőben vagy sütőben pár perc alatt megpirul), sózzuk, borsozzuk, és 2 evőkanál olívaolajjal jól összeforgatjuk.
4. A gombafejeket sütőlemezre tesszük, enyhén megsózzuk, és a tölteléket a tetejükre halmozzuk.
5. Előmelegített 150 fokos sütőben 10 perc alatt megsütjük, és forrón tálaljuk.
Elkészítés: 30 perc
Fogyasztható: azonnal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.