Elkészítés: A tésztához egy tálban jól elkeverjük a lisztet a gyümölcsökkel. Egy másik edényben egy kevés sóval elkezdjük felverni a tojásfehérjét, közben hozzáadagoljuk a porcukrot, kemény habbá verjük. A habot beleforgatjuk a lisztes keverékbe. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 170 °C -os sütőben max. 20 percig sütjük. Miután kihűlt, hosszában 3 részre vágjuk.
A krémhez a tojássárgájákat gőz fölött kevergetjük a cukorral, míg be nem sűrűsödik (kb. 15 perc). Hagyjuk kihűlni, ezután keverjük hozzá a vajat.
A tortát megtöltjük a krémmel, és a külsejét is bevonjuk vele. Díszítsük ízlés szerint dióval, aszalt gyümölcsökkel...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.