Elkészítés: A tejet, a margarint, a kakaóport és a mézet /cukrot/ egy edényben felolvasztjuk, felfőzzük, és kb. 1 percig forraljuk, majd beleöntjük a rumaromát és a kekszet. Jól összekeverjük, egy vékonyan kiolajozott tepsibe nyomkodjuk, majd kihűtjük. A tortabevonót az olajjal vízgőz fölött felolvasztjuk, amikor kissé kihűlt, a masszára öntjük. Ha a máz megdermedt, szeleteljük, máris fogyasztható.
Nagyon finom, ha a mázhoz 1 narancs reszelt héját hozzákeverjük, mielőtt rákenjük a sütire.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.